גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

07/09/2008 | 16:53 | מאת: אורנה

שלום, רציתי לדעת אם מהניסיון שלכם יש טעם לשלוח ילדה מתבגרת לטיפול בהבעה ויצירה או שעדיף טיפול פסיכולוגי רגיל.

07/09/2008 | 19:05 | מאת: שרון- אמא מנוסה

אני בטוחה שלכל ילד מתאים משהו אחר. אבל מהניסיון שלי עם 2 ילדים מתבגרים, בן ובת, אני יכולה לומר שטיפול בהבעה ויצירה מאוד עזר להם לעבור משברים אישיים שונים. אני למדתי שהחיבור בין המטופל למטפל הוא הכי חשוב. כמובן שחשוב שיהיה איש מקצוע ולא שרלטן. אבל לכימיה אישית אין תחליף. בהצלחה

14/09/2008 | 17:39 | מאת: איילה

לא תמיד צריך לדבר. אני הבנתי על עצמי שהרבה דברים יוצאים דווקה כששותקים ומשתמשים בדרכים אחרות להוציא דברים. חוץ מזה, לא מדובר בחוג אומנות. אם רוצים לדבר אז המטפל מדבר. פשוט אפשר גם וגם.

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות