בת 4.7

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

18/08/2009 | 16:24 | מאת: מיכל

בתי בת 4.7היא יודעת לזהות את אותיות לפי א עד ת לזהות מספרים לספור 50אותיות ABC .ברגע שאנחנו מתישבים לציר או לעבוד בחברת עבודה או סתם ניר לרשום אותיות .היא מסרבת ואומרת שזה קשה לי אמא . מה אני צריכה לעשות?

02/09/2009 | 09:41 | מאת: טליה בנדרלי

הי מיכל, נשמע כי אין לך סיבה לדאגה, וכי בתך ברמה מתאימה לגילה. אני לא הייתי מתעקשת לשבת איתה. הייתי בודקת מה אומרת הגננת. אם בגן הכל בסדר והיא עושה מה שמצופה ממנה- זה מספיק בשלב זה. יכול להיות שכאשר היא תרגיש שאת מרפה, היא תשתחרר.

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות