ההבדל בין תואר שני באוניברסיטת חיפה ות"א

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

15/07/2009 | 10:33 | מאת: מינה

שלום אני מטפלת מנוסה בתתנועה ומעוניינת ללמוד לימודי תואר שני בתחום,אני מתלבטת בין לימודים לתואר שני באוניברסיטת חיפה לבין הלימודים לתואר שני באוניברסיטת תל אביב, יש לציין כי הלימודים באוניברסיטת חיפה בהבעה ויצירה שייכים לפקולטה למדעי הבריאות ואילו בתל אביב הלימודים שייכים לפקולטה לאומנויות, האם יש לכך חשיבות?

15/07/2009 | 18:47 | מאת: טליה בנדרלי

הי מינה, אני ניזונה כמוך משמועות ומאנשים שונים, ונראה לי שאת התשובה הטובה ביותר תקבלי אם תפני לפקולטוה לראיון, ותוכלי להתרשם. ממה ששמעתי על התואר בתל אביב, הוא מאד אקדמי, ולא קליני בשום צורה. מצד שני, אני משערת שמבחינת היוקרה וכו', הוא עדיף. גם בחיפה התואר לא קליני, ואני לא מכירה מישהו שלמד שם, כך שאין לי הרבה מה לומר עליו. מצטערת על התשובה החלקית, בהצלחה!

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות