ילדה בת 7 אשר אינה שינה כבר 5 חודשים

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

08/03/2009 | 19:16 | מאת: מיה

ילדתי הינה בת 7 ומזה כ-5 חודשים מתעוררת בלילה מספר פעמים ניסינו לתת לה מרחב מוגן הראנו לה את הבית אך היא בשלה יש גנבים והיא מסרבת לחזור לישון

05/05/2009 | 18:04 | מאת: טליה בנדרלי

הי מיה, וסליחה על העיכוב בחזרה אליך. נתת מעט פרטים לגבי הקושי שלכם, ואכן זהו קושי לא קטן, בהתחשב בתקופה הארוכה שהמצב נמשך.מעניין לדעת אם יש לבתך פחדים נוספים. בכל מקרה, אני סבורה שמצב כזה מצריך ייעוץ מקצועי. ייתכן שפגישה או שתיים, ולא בהכרח יותר, עם איש מקצוע יכולים מאד לעזור. חשוב לשמוע בדיוק ממה היא מפחדת ואיך אתם פועלים, אחרת קשה מאד להתייחס לשאלתך.

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות