שאלה בנוגע לאופן/מהלך הטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

21/10/2013 | 07:46 | מאת: נופר

שלום, אני סטודנטית לעיצוב תעשייתי ובמסגרת אחד הקורסים התבקשנו לפתח פרוייקט העוסק בסאונד. התחום של תרפיה במוסיקה נשמע לי מאוד מעניין אבל מכיוון שאין לי ידע מקצועי בתחום רציתי לשאול האם במהלך הטיפולים נעזרים במוצרים/מכשירים שהם אינם כלי נגינה והאם קיים איזשהו צורך שכרגע אין אליו מענה במהלך הטיפול? תודה רבה!

22/10/2013 | 11:45 | מאת: דן הלפרין

נופר שלום, מהכרותי עם התחום ועולם המטפלים- מירב השימוש הוא בכלי נגינה למיניהם + לעיתים תוכנות מחשב ומערכות שמע. אבל- יש לי מספר רעיונות הקשורים לסאונד ועיצוב סאונד שייתכן ויעניינו אותך: אתפנה לכך בעוד מספר ימים ואשמח לחזור אליך. בנוסף, ממליץ לך לפרסם גם בפורום של יה"ת http://www.yahat.org/forumNew.asp בהצלחה, דן הלפרין

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות