טיפול רגשי

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

01/08/2013 | 12:34 | מאת: שרית

שלום לכם, מבקשת את עזרתכם במציאת טיפול מתאים לבני בן ה-7.5. עברנו הערכה בשירות הפסיכולוגי העירוני. בהערכה נמצא מעל לממוצע בהרבה בחינות א ב ל!! מבחינה רגשית מתחת לממוצע הקיים. לא יודע איך להתנהג בחברה ועם חברים. לא רוצה או מעוניין בשום אינטראקציה עם חבריו לכיתה. כועס רוב הזמן. קשה להבין מה עובר עליו - לא רוצה לשתף. בעייה חמורה עם הדימוי העצמי שלו - כל הזמן (גם בימים חמים אלו) מסתובב עם קפוצ'ון ארוך כולל כובע!! לא רוצה לצאת מהבית בכלל!! אוהב להיות בחדר שלו ולראות טלויזיה רוב היום. התחלנו בטיפול אבל הוא לא אוהב להיות אצל הפסיכולוגית ולענות על שאלות. לא נוח לו. אשמח לקבל אלטרנטיבות לטיפול....תודה על כל תשובה. שרית

05/08/2013 | 20:44 | מאת: נטלי

הי לך, אם הוא רק התחיל אולי עדין לא נוצר קשר עם המטפל/ת, צריך לעתים לתת לזה קצת זמן, מספר שבועות נניח. אחרי הכל מה שיקבע במידה רבה את הצלחת הטיפול הוא הקשר עם המטפל, סוג הטיפול פחות משמעותי. המסר לילד צריך להיות ברור שהטיפול חשוב וצריך סבלנות... אם זה לא הולך , אתם יכולים לנסות טיפול בהבעה ויצירה, יש כל מיני סוגים:טיפול באמנות, בדרמה, בתנועה וכד' ... חשוב שההורים יהיו חלק מהטיפול ולהקפיד על פגישות הורים להדרכה ועדכונים הדדיים. בהצלחה.

19/06/2018 | 22:41 | מאת: ורדית

ממליצה בחום להתייעץ איתה פסיכולוגית מקצועית וסבלנית מאוד הצליחה לעזור לנו אחרי פסיכולוגית אחרת שהילד לא התחבר אליה בהצלחה

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות