לימודי תרפיה במוסיקה

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

18/06/2013 | 11:10 | מאת: טלי

שלום, אני בעלת תואר ראשון במוסיקה. כיום אני עוסקת במשהו אחר ומעוניינת לעשות הסבה מקצועית. השאלה היא, מה ההבדל בין תואר שני ללימודי תעודה (הבנתי שמשך הלימודים הוא שנתיים בשניהם), מה אפשרויות התעסוקה והאם זה מתאים לאמא לילדים. תודה רבה מראש,

19/06/2013 | 12:11 | מאת: דן הלפרין

טלי שלום, בעיקרון- לימודי תואר שני הם היחידים המקנים תואר מוכר (מהמל"ג). כרגע מצב החקיקה בתהליכי הגדרה כך שלמעשה אין הבדל בין השניים אך בעתיד ידרשו המטפלים לתואר שני (אלו שלמדו לימודי תעודה יצטרכו לעשות השלמות). אפשרויות התעסוקה הן רבות. החל ממשרד החינוך, הבריאות, עמותות וגופים שונים המעסיקים מטפלים, קליניקות ומכונים ועוד. לא מדובר במשכורות הייטק אך אנשים רבים מוצאים שם את פרנסתם ועיסוקם. בהצלחה, דן הלפרין

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות