לימודי המשך לתואר שני

דיון מתוך פורום  טיפול רגשי באמצעות אומנויות

08/01/2013 | 20:58 | מאת: רומי

שלום, אני סיימתי לפני 3 שנים את לימודי התעודה במכללת לוינסקי (טיפול במוסיקה). אני מבינה שבקרוב יוסדר חוק בנוגע למקצועות הטיפול בהבעה ויצירה וכולם יצטרכו תואר שני. איפה אני יכולה להשלים היום את הלימודים שלי על מנת לקבל תואר שני? תודה!

08/01/2013 | 21:18 | מאת: דן הלפרין

רומי שלום, תהליך הסדרת חוק מקצועות הטיפול באמצעות יצירה והבעה (ובכללם גם תרפיה במוסיקה) נמצא בתהליך ארוך ומתיש שסופו לא ברור- התקדמויות לצד נסיגות שמורחות את הסדרת החקיקה. כנראה שהכיוון הוא לקראת דרישה לתואר שני ממוסד אקדמי מוכר על ידי המל"ג. ממליץ לך לברר באוניברסיטת בר אילן על תוכניות ההשלמה לתואר שני, לתרפיסטים במוסיקה. בהצלחה, דן

מנהל פורום טיפול רגשי באמצעות אומנויות