צ'מפיקס בשילוב עם כדורים לדילול הדם

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/07/2010 | 14:12 | מאת: אתי

שלום ברצוני להתחיל לקחת צ'מפיקס ואני לוקחת בקביעות כדורים לדילול הדם וכדורים להורדת כולסטרול. האם ידועה בעיה בלקיחת צ'מפיקס בשילוב עם כדורים לדילול הדם וכדורים להורדת הכולסטרול. תודה מראש על העזרה.

מותר שום בעיה עם סטטינים או אספירין או פלביקדס גם עם קומדין מותר רק שאז עליך לעקוב אחרי רמות INR כי ייתכן שינוי במינון שיידרש לאיזון

12/07/2010 | 09:48 | מאת: אתי

ראשית תודה על התגובה המהירה. אתה לא ציינת את השמות של הכדורים שאני לוקחת. אני לוקחת פרבליפ לכולסטרול ומיקרופירין לדילול הדם. האם אין הבדל? גם איתם אין בעיה? בנוסף אני רוצה להוסיף שעברתי בעבר הרחוק התקף לב (לפני כ 10 שנים) ואני כיום בת 62. האם יכולה להיות בעיה בעקבות המקרה? האם אני יכולה לקחת צ'מפיקס?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?