הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/05/2010 | 00:34 | מאת: נועה

שלום, אני בת 17 וחצי, מעשנת כבר שנה שנה ו9 חודשים באופן לא רציף- אחת לשבוע- שבועיים אני מעשנת קופסא. אני מנסה להיגמל ולא מצליחה האם תוכלו להמליץ לי על משהו? ואיך אני יכולה להשיג את זה? (מדבקות ניקוטין, מסטיק ניקוטין..) בתודה רבה מראש, נועה

זה הזמן להפסיק !!!!!! לגשת לרופא משפחה עם תור מסודר להסביר לו שזו מטרת הביקור לבקשר הדרכה על תחליפי ניקוטין , צ'מפיקס וסדנאות בהצלחה

06/05/2010 | 12:33 | מאת: מעשנת כבדה

אני ממליצה בחום אחרי 35 שנות עישון כבד שסיבכו לי את הראיות רק אקטימור גרמה לי להפסיק לעשן זו נוסחה צמחית גאונית. חפשי בגוגל ותמצאי אותה. הצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?