גלולות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/05/2014 | 08:00 | מאת: מיכל

אני בת 22 מעשנת כבר מגיל 16 וחצי אני מגיעה לקופסא ביום בממוצע , לפעמים פחות וביציאות כשאני שותה זה יכול לעלות גם . אני רוצה להתחיל לקחת גלולות אבל ממש מפחדת כי הבנתי שגלולות יחד עם עישון עושה המון בעיות ואחד מהם זה קריש דם דבר שמפחיד אותי מאוד אני ניסיתי המון דרכים להפסיק לעשן כל אחד שאמר לי שאם אתה רוצה משהו אתה מסוגל. אבל באמת שאני לא מצליחה .. ניסיתי להספיק פשוט לקנות סיגריות ולאכול מסטיק. ניסיתי את המשאף הזה שאמור לעזור . ניסיתי למצוא תחליפים וכלום..אין שינוי.. שאלתי אם יש איזה תרופה או משהו שאתה מכיר איזה דרך שתעזור לי

הדרך הפשוטה והמכוכת ביותר היא לפנות לסדנה לגמילה מעישון בקופת החולים שלך שם תקבלי סבסוד גם לאחת מתרופות המרשם בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?