זקוק לעזרה בהפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/04/2014 | 14:53 | מאת: ניר שטיין

שלום לכולם, שמי ניר, בן 29. אני מעשן ארבע וחצי שנים. בדרך כלל קופסא ביום. בשנה האחרונה ניסיתי קרוב ל20 פעם להפסיק לעשן. הייתי אפילו בשלוש סדנאות של אלן קאר (עד שהם נאלצו לעמוד בהתחיבותם ולהחזיר לי את כספי). הבעיה המרכזית שלי היא שמהר מאוד, בכל פעם שאני מפסיק לעשן, אני נעשה תשוש, מדוכא ועייף. התחושה הזו ממשיכה גם כמה ימים (כשאני מחזיק מעמד) ואז אני "נשבר". בנוסף אני כל הזמן חש שאני מונע מעצמי משהו ומבחינה פסיכלוגית זו הרגשה קשה מאוד. אני פשוט במצב שאני מרגיש שאני לא מצליח לתפקד בלי הסיגריות. מה לדעתכם יוכל לעזור לי להפסיק סוף סוף? אודה מאוד לכל עצה.

השיטה שהוכחה כיעילה ביותר היא שילוב של סדנה של קופת חולים בליויי תרופה בהצלחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?