אחרי 10 ימים להפסקת עישון תופעות לוואי - עזרה דחופ

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/02/2014 | 10:38 | מאת: צילה

אשמח לעצה או עזרה. אני כבר 10 ימים לא מעשנת. (אברמסון) כשהייתי מעשנת תמיד בבוקר (סליחה על התיאור) היו לי יציאות. היום אני לא מרגישה שוב דחף ללכת לשירותים. אם זה כבר קורה אחרי יומיים הבטן שלי נפוחה מגזים, כאבים ואז זה כבר שלשול. מה עושים. אני מרגישה עגולה ונפוחה כמו בלון הליום. תודה רבה

זה בסדר זה שלב בגמילה שיחלוף עזרי לעצמך בדרכים הבאות שתיה מרובה פעילות גופנית כוס לימןן עם שמן זית בבוקר סיבים תזונתיים בתפריט מיץ תפוחים אפשר גם מסטיקי ניקוטין עמוד פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס

24/02/2014 | 23:49 | מאת: צילה

תודה רבה אנסה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?