הפסקתי לעשן מרצון לפני 3 ימים,

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

16/09/2013 | 12:16 | מאת: דנה

משום שנגלה בדמי , בבדיקת דם פשוטה רמות גליצרידים מאוד מאוד גבוהה 790, יש לציין שאני בת 32, ואני התחלתי לעשן בגיל 17. כרגע אני מרגישה בגוף קושי מאוד גדול כתוצאה מהפסקת העישון כגון צורך עז למתוקים, ( שאסור לי) עצבים מיותרים (שגם אסור לי) היפראקטיביות בעיקר בשעות הצהריים,. שכחתי לציין שאני מצוייה כרגע בדיאטה מיוחדת , ומשטר ספורט קפדני. השאלה שלי היא מתי אבל מתי הגוף יפסיק לדרוש ולרצות את הסיגריה המיוחלת? וכמה זמן צריך לעבור עד שהגוף מתנקה מכול החומרים שהסיגריה מכילה. ושאלה אחרונה שאשמח לדעת את תשובתך, מה דעתך על סיגריה אלקטרונית כמובן עם נוזל ללא ניקוטין, האם זה לא פתרון טוב בשבילי??? בברכת חג שמח ושנה טובה דנה. :)

זה יכול להמשך כחודש אכלי פחמימות מורכבות נסי צמח בשם ג'מנמה שמוריד כמיהה למתוק סיגירה אלקטרונית - סוגיה מאוד מורכבת מתאימה למי שלא מסוגל להגמל מעישון את בדרך לגמילה אז לדעתי ותרי עליה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

17/09/2013 | 08:29 | מאת: דנה

יש שאלה אחת שלא ענית לי והיא: כמה זמן צריך לעבור עד שהגוף מתנקה סופית מהנזק שגרמתי לו במהלך ה15 שנה האחרונות?? ואם בכלל הוא מתנקה???

כל פרמטר מתנקה בזמן אחר נתנונים משמעותיים : אחרי שנה סיכון לההתקף לב יורד ב 50% ככל שמתרחקים יותר הסיכון יורד וכן לדבי סרטן ראיות אין תאריך מסויים שממנו הכל עובר חוש הטעם למשל חוזר מאוד מהר

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?