גמילה מעישון לאדם הסובל מסכיזופרניה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/08/2013 | 13:55 | מאת: נעים

שלום רב. אני שואל שאלה זו בשם חבר; האם אדם המתמודד עם סכיזופרניה ומטופל בסוליאן יכול להעזר בתרופה זייבאן לצורך תהליך גמילה? מהם הסיכונים הכרוכים בכך, הן מבחינת האינטראקציה בין זייבאן וסוליאן והן מבחינת השימוש בזייבאן אצל אדם הסובל מסכיזופרניה. יש לציין; ההפניה לשימוש בזייבאן נעשתה ע"י רופא שאינו מכיר את האדם, במסגרת תכנית גמילה.

לא מכיר איסור בשילוב של סוליאן לא עם זייבאן ולא עם צמפיקס בהצלחה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?