עברו שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

07/08/2013 | 13:32 | מאת: דוד

שלום רב, לפני כשלושה שבועות עברתי טיפול במכון אברהמסון לגמילה מעישון כבר הרבה זמן שרציתי להפסיק ולבד לא ממש הצלחתי אז נעזרתי שם העניין הוא שרוב האנשים שהפסיקו או מפסיקים מספרים על הרגשה נהדרת,על חוש ריח חד יותר,או הגברת הטעם, ובקיצור ממש תענוג .... אצלי משום מה העניין אחר לגמרי אין שינוי פיזי לא ריחות או הרגשה טובה אלא להפך !!! אני מרגיש עייפות מאוד גדולה ,חוסר ריכוז מוחלט, סחרורות מאוד לא נעימות ממש הפוך ממה שחשבתי שיקרה לי והאמת אני די מאוכזב חשבתי שכמה ימים ההרגשה תיהיה לא טובה ופה כבר שלושה שבועות ..לא יודע מה לעשות האם למישהו יש רעיון מה קורה לי וממה זה נובע ?? תודה

26/08/2013 | 17:41 | מאת: דוד

היי דוקטור בשבילי אין לך תגובה ?

הי דוד כיוון שאני מנהל הפורום וכתבת האם למשהו ? אני הבנתי שאתה מצפה לתגובות מגולשים אחרים אז לא התערבתי לכם בדיון אי הבנה ולשאלתך אתה חווה תסמיני גמילה של הפסקת עישון זו הסיבה שהדרך שלי לגמילה מעישון מלווה בתחליפי ניקטין/תרופות לפי המקרה להקלה על כל מה שאתה חווה פנית לדרך גמילה שונה לגמרי ממה שאני עוסק אז מציע לשאול את המכון שגמל אותך מה הם מציעים לך כרגע לי נראה שתחליפי ניקוטין כמו מסטיקי ניקוטין לדוגמה יכולים להקל על הרגשתך בהצלחה רבה מוזמנים להמשיך לקבל עדכונים רפואיים בעמוד הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?