הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/05/2013 | 20:26 | מאת: מירי

אני בת 73 ובעקבות אירוע של פרפור פרוזדורים הפסקתי לעשן בבת אחת . עישנתי 50 שנה קופסה הפסקתי לעשן לפני שבועיים לא קל לי ואני מקווה שהכמיהה לסיגריה תחלוף מתי שהוא. השאלות שלי הן: האם בגילי זה לא מסוכן להפסיק בבת אחת? ומתי הרצון והמחשבה לסיגריה יחלפו?

לא מסוכן פיזיולוגית תראי הקלה תו 3 שבועות רגשית זה כבר עבודה פנימית עם עצמך מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?