שימוש בצמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/03/2013 | 05:18 | מאת: לירון

התחלתי תהליך הפסקת עישון בעזרת הכדור ואני נמצא בקבוצת תמיכה טלפונית. לאחר 23 שנה של עישון 30 סגריות ליום הצלחתי לשמחתי הרבה להפסיק. כמו כן אני חי שנים רבות עם הפרעות קשב לא פשוטות. הכדור עושה פלאים לריכוז שלי,לזכרון ולמצב הרוח.אך גורם לעירנות מוגברת וללילות רבים ללא שינה. שאלתי: האם הכדור מגביר את רמת הדופמין במוח או רק מעקב את הספיגה שלו? האם יש פתרון לנושא הפרעות השינה? האם יש כדור דומה להפרעות קשב? ריטלין וקונצרטה לא עושים לי טוב ( הופכים אותי עצבני,קצר וחסר סבלנות).

הכדור משפיע על קולטן הניקוטין וגורם לעליית ניקוטין מה שגורר עליית דופמין, זה לא מנגנון של עיכוב ספיגה זה מנגנון שונה. כדאי להרחיק הכדור מהשינה לקחת אחד ב 8 בבוקר ואחד ב 16 אחר הצהריים לא מיועד להפרעות קשב מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?