קראתי פה שמאשימים אותך

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/03/2013 | 09:46 | מאת: מנסה בפעם השניה להיגמל מעישון

מחבר:מנסה בפעם השניה להיגמל מעישון תאריך:11/3/2013 שעה:09:41 נכנסתי לכאן היום בפעם הראשונה ואשמח לחזור. השתמשתי בניסיון הגמילה הקודם שהיה לפני שנתיים בצ'מפיקס וזה עבד!. העניין הוא ששהיתי במחיצת מעשנים אחרי הגמילה והתפתתי לעשן שוב... בימים הקרובים אתחיל שוב ליטול צ'מפיקס (בקופת החולים מכבי לא מוכנים לאשר לי לקבל את ה"סטארטר" שחסרים לי, כי את השאר יש לי- ללא השתתפות בסדנא שכבר השתתפתי בה קודם ולא תרמה לי באופן אישי). הבעיה בסדנאות, לטעמי, היא שאחיות שלא עישנו מעולם מעבירות את הסדנא ולדעתי בפן הפסיכולוגי של תלות הן מתקשות להזדהות ולהבין. דבר זה "סוגר" מעשנים כבדים כמוני מולן. ולכן לא אשתתף שוב בסדנא כזו. ודבר אחרון שרציתי לומר לך, האיש פה שמתווכח ומאשים אותך - במקומך לא הייתי עונה לו אף לא אות אחת, מתעלמת ממנו לחלוטין. ניסיתי סיגריה אלקטרונית שגרמה לי להשתעל עד חנק, והחלפתי אותה בקשית לשתיה קלה שדרכה שאפתי אויר נקי ודימיתי שזו סיגריה, במקום בו העישון אסור. תודה לך ד"ר.

הי, מכבי מסבסדים צמפיקס עד 6 חודשי שימוש לאחר סדנה הרופא המטפל צריך לכתוב אישור לכך לגבי הסטרטר יכול להיות שזה מערים בעיה אבל אם כבר השתמשת בהצלחה אולי ניתן ללכת על קופסה רגילה , ולהתחיל עם כדור ליום ולאחר כ 4 ימים להעלות ל 2 כדורים ביום. ואז תוכל לחסוך הרבה כסף לגבי ויכוחי סרק אתי פה בפורום, הנקודה היא שאיני מתפרנס כלל מגמילה מעישון כי אם מרפואת משפחה, ובקורב גם ממרפאה של רפואת צמחים ובעלי אינטרסים תוקפים אותי כחשוד כבעל אינטרס כשכל פעילותי בתחום היא התנדבותית מזמין אותך לעמוד הפייסבוק המקצועי שלי לשמור על קשר שם העמוד :ד"ר מיכאל ויינפאס - רופא מומחה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?