חולשה וזרמים נוראיים ברגליים- בבקשה עזרתך

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/03/2013 | 10:39 | מאת: מיכל

דוקטור שלום. בת 42,הפסקתי לעשן לפני חצי שנה לאחר עישון של כחצי קופסה במשך 20 שנה. אין לי מושג אם יש קשר לגמילה ,אבל בחצי השנה האחרונה אני מרגישה חולשה וזרמים נוראיים ברגלים לאורך כל שעות היממה וגם בלילה במנוחה. תחושות אלו מופיעות בעיקר כאשר אני חשה עצבנות.ארצה לציין שמפעולות רגילות ולא מאמצות - השרירים ניתפסים לי ומכאיבים לי וממש מגבילים את פעולותי. בעיקר מציקה לי ולא נותנת לי מנוח תחושת הזרמים -כמו רטט. הייתי אצל נוירולוגית שלאחר בדיקה קצרה שלה שללה מחלות נוירולוגיות למיניהן ואמרה שאולי זאת תסמונת רגליים עצבניות, היא הוסיפה ואמרה באותה נשימה שיכול להיות שזה גם לא זה. דוקטור, אני ממש אובדת עצות, אני סובלת ולא יודעת למי לפנות, האם לחזור לנוירולוגית? האם זאת בעיה אורטופדית? מה עושים? אני מרגישה שמשהו לא בסדר ושלא מאבחנים אותי. בבקשה עזרתך הדחופה.

כדאי להמשיך בבירור שיכלול בדיקת בי 12 חומצה פולית בי 12 EMG ולשקול גם CT עמוד שידרה בהצלחה מוזמנים להמשיך להתייעץ ולהתעדכן בעמוד הפייסבוק שלי : " ד"ר מיכאל ויינפאס – רופא מומחה "

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?