כרמיאל

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/01/2013 | 21:38 | מאת: אלכס

אני בן 19 ולפני חודש הפסקתי לעשן לפני שבועיים נכנסתי לדיכאון..תחושת רייקנות וגם יש לי חרדות ופלוס שהתחלתי להיתאמן לא נכון שבוע אני סובל מעייפות חוסר ריכוז ומרגיש שאני לא עומד בזמנים והכל רץ שאלה שלי האם אני צריך טיפול רפואי? אני עישנתי במשך 4 וגם לא הייתי מעשן הרבה (לא מגיע לקופסה ליום וימי שבת כמעט ולא הייתי מעשן) וגם תוך כמה זמן אני יוכל להיגמל בלי הדאון ותחושת הרייקנות?

אם לא מתנגד ליטול תרופה אתה יכול להעזר בזייבאון שהוא גם אנטידיכאוני וגם עוזר לגמילה מעישון אם אתה נרתע מתרופות אתה יכול לנסות רמוטיב או טיפול בצמחי מרפא פרטים נוספים בדף הפייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס

06/01/2013 | 07:15 | מאת: אלכס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?