מסטיק ניקוטין וכדור צאמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/12/2012 | 10:38 | מאת: יוסי

הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים בעזרת צאמפיקס ומסטיק ניקוטין. בכוונתי להמשיך עם כדור הצאמפיקס במינון של 1 ליום לפחות עוד כחודשיים וזאת לפי המלצה שקיבלתי. שאלתי היא :האם מסטיק הניקוטין שאני צורך כ- 3 מסטיקים של 2 מ"ג שכל פעם לועס רק 1/2חצי מסטיק זאת אומרת בסהכ הכללי 6מ"ג מפריע לפעולת הצאמפיקס בגמילה ?

לא מפריע בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית דף פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

03/01/2013 | 17:01 | מאת: סימונה נתניהו

הרי המטרה שלנו בצמפיקס היא להרדים את קולטני הניקוטין כך שלא נירצה עוד סיגריות , אז מדוע לקחת מסתיק עם ניקוטין?לדעתי יש כאן סתירה ובלבול קולטן ואפקט הצמפיקס יהיה בספק.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?