השמנה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

26/11/2012 | 08:03 | מאת: xxxxxx

שלום אני בגיל 52 הפסקתי לעשן לפני 10 חודשים בעזרת הכדורים צמפיקס עישנתי בערך כ- 30 שנה קופסא אחת ליום , אני עושה ספורט עוד לפני הפסקת העישון .מאז ועד היום עלית כ- 4 קילו אני עושה הרבה המאמצים שאני לא העלה יותר ויותר . איך אפשר לא להמשיך להשמין זה מאוד מתסכל אותי

27/11/2012 | 00:13 | מאת: דני

גם אני לפני שהפסקתי לעשן פחדתי להשמין. עישנתי יותר מ 15 שנה, אחרי שהבן שלי נולד החלטתי שאני לא רוצה שהילד שלי יגדל בבית עם סיגריות. מילא אני, אבל לילדים זה כבר ממש מסוכן ולא בריא. קיבלתי החלטה שגם מבחינת בריאותית וגם בגלל הסירחון אני מפסיק לעשן. ועדיין נורא פחדתי שאם אני אפסיק לעשן אני אעלה במשקל כי הייתי רגיל כל הזמן שיהיה לי משהו בפה והכרתי מחברים שלי שהפסיקו שכולם עלו המון במשקל. חבר המליץ לי על המכון של תומר סקר על הטיפול לגמילה מעישון. איך שיצאתי לא רציתי לגעת בסיגריה. פשוט לא בא לי. מכיוון שלא היה לי חשק לסיגריה לא חיפשתי תחליף באוכל. היום מעל 3 שנים אני לא מעשן ושומר על המשקל.

גרגע שאת גמולה את יכולה להרשות לעצמך להתמקד בירידה במשקל כמובן ללכת על השיטות המוכחות והבריאות ולא על שגעונות חולפים מסוכנים פעילות גופנית תפריט מאוזן עשיר בירקות קצב ירידה של כקילו וחצי לחודש וכך בעוד מספר חודשים תהי גם גמולה מעישון וגם חזרה למשקלך הרגיל הספורט היא התשובה לדרך להוציא קלוריות שלפני זה נשרפו עי הסיגריה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?