התחלת טיפול עם כדור זיבן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/11/2012 | 16:27 | מאת: מנסה להפסיק לעשן

שלום רב מזה שלושה שבועות אני נוטל כדור זיבן לפי המלצת רןפא המישפחה שלי תחילת טיפול לקחתי כדור אחד ביום כחמישה ימים ולאחר מכן 2 כדורים בהפרש של שמונה שעות נכון להיום אני עדיין מעשן ולא מרגיש שינוי אני משתתף בסדנת גמילה מטעם הקופה אודה לך על תשובה

השילוב של זייבאן עם מדבקות ניקוטין נהדר עשה כך החלט על יום שבו אתה מפסיק ומיום זה שלב מדבקה זה יעצים את פעילות הזייבאן בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?