עזרה עם תופעות לוואי של צ'אמפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/11/2012 | 14:50 | מאת: סיגלית

שלום ד"ר, התחלתי לקחת צ'אמפיקס לפני 9 ימים, עד אתמול הכל עבר בסדר גמור, קצת סחרחורות וכאבי ראש, לא נוראיים. אתמול בערב כשעה וחצי אחרי שלקחתי צ'אמפיקס קיבלתי סחרחורות, כאבי ראש ובחילה מאוד לא נעימים, אחרי כשעה זה עבר. היום בבוקר כשעה וחצי אחרי הכדור נפלה עלי עייפות נוראית ופשוט נרדמתי לשעתיים בלי יכולת לשלוט בזה, התעוררתי מאוד עייפה ויש לי תחושה של זומבי:)למה פתאום ומה עליי לעשות מעכשיו? אני חייבת להפסיק לעשן. תודה רבה מראש

תעברי לכדור אחד ביום בשעה שנוח לך תמיד אחרי אוכל עם 2 כוסות מים לא מדובר בתופעות לוואי ידועות לא של הפסקת עישון ןלא של התרופה בייחד עם זאת יש מושג שנקרא תגובה אידיוסינכרונית הווה אומר תגובה של רגישות שלך לתרופה שאינה קורית לאחרים ולך בלבד ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

17/11/2012 | 19:16 | מאת: סיגלית

תודה רבה על התגובה, אני אעבור לכדור אחד, אני עדיין על 0.5 מיליגרם, הייתי אמורה לעבור בעוד 5 ימים ל 1 מיליגרם, אני מבינה שעכשיו זה יהיה בעוד 10 ימים, זה בסדר? אני ממש מקווה שאחרי זה המעבר ל 1 מיליגרם יהיה בסדר מבחינת התופעות, מה דעתך? מחכה לתשובתך והמון תודה :)

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?