קשה לי.. אני צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/10/2012 | 18:10 | מאת: פיצית

ערב טוב. אני בת 22, מעשנת כ 8 שנים בערך קופסא או קופסא+ ליום. בחודש האחרון התחיל שיעול נוראי, ממש כמעט עד חנק. הבנתי את הרמזים של הגוף והתחלתי לנסות להפסיק. במהלך כל החודש עשיתי הפסקות של כמה שעות וחזרתי, הפסקות של כמה שעות ושוב חזרתי. עד ששלשום הלכתי לרופא. הוא אמר שאני נורא צעירה ושמוזר לו אבל שאני מתחילה לפתח תסמינים ראשוניים של copd! נורא נבהלתי.. רציתי להפסיק מיד!! אז שוב ניסיתי , אתמול... הפסקתי מ 6 בערב עד היום ב 10 בבוקר ואז חזרתי שוב "סיגריה אחת" , כי החברה שמסביבי עישנה וזה גרם לי לחטוא .. כמובן שזה לא נגמר בסיגריה אחת :-( אני ממש אובדת עצות, מרגישה שניסיתי הכל.. קראתי את הספר של אלן קאר (מעולה אגב) אבל הוא עזר לי גם רק למס' שעות.. קבוצת גמילה זו לא אפשרות בשבילי כי יש לי תינוק קטן שאין מי שישמור עליו.. אני יודעת בוודאות שאני רוצה להפסיק, אין שום ספק בזה. מה אפשר לעשות? איך לא לחזור לזה לאחר כמה שעות כל פעם? אני מודה לך מאוד!

צריכה תוכנית טיפול מסודרת מוזמנת לעיין באתר שלי ולקבוע פגישה או דרך קופות החולים בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

25/10/2012 | 12:15 | מאת: משה

תנסי את המסטיקים. זה עולה 60 ש"ח בסופרפארם לחבילה של 48 תנסי 4 מ"ג

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?