עישון סיגריה אלקטרונית

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

21/09/2012 | 02:22 | מאת: אלעד

אני מעשן סיגריה אלקטרונית מייצרית EGO-T ורציתי לדעת במידה ואני מחליט לעשן מידי פעם סיגריה רגילה זה מסוכן עם אני משלב בין זה לזה עד שאני יפסיק לגמרה כמובן

לא ממש הבנתי את תוכנית הגמילה לעישון שאתה עושה ואיך אתה מתכוון להגמל מניקוטין אין סכנה שלעשן שילובים אבל לא רואה פה את דרך הגמילה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?