רגיעון כהשלמה לסדנה לגמילה מעישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

18/09/2012 | 19:02 | מאת: גבי

בני כבר עבר שתי פגישות בסדנא לגמילה מעישון בשיטת אלן-קאר. בימים לאחר הגמילה הוא היה עצבני בטירוף ונאלץ לחזור לסיגריות בכדי להרגע. בקרוב הוא עובר ניסיון שלישי. האם שימוש ברגיעון כל שהוא יכול להקל עליו את יסורי הגמילה? אם כן אז איזה. שאלנו רופא משפחה והוא לא המליץ על רגיעון כל שהוא אלא על כדור תרופתי שמקבלים כשעוברים סדנת גמילה במכבי שרותי בריאות. במידה והסדנא של אלן קאר לא תעזור ננסה את הסדנא של מכבי. שנה טוב !!

הרעיונות שמועברים באלן קאר נחמדים מאוד הבעיה שם לטעמי זו התעלמות גמורה מהצד הפיזיולוגי ותמיכה פיזיולוגית בתהליך ולכן גם אני מעדיף את סדנאות הקופה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?