צריכה ייעוץ / עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

14/09/2012 | 11:26 | מאת: גלית32

שלום רב , שמי גלית ב3 חודשיים האחרונים ירדתי מעישון קופסא ביום ל6 סיגריות ליום בימים האחרונים אני מרגישה שאני מתחילה להשבר והרצון לעשן משום מה גובר , אני מאד רוצה להפסיק התייעצתי אם רופא הוצע לי כדורים שאני מאד פוחדת לקחת בגלל התופעות לוואי הנוראיות שלהם , לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה להמשיך לעשן אך קשה לי מאד מאד בבקשה עזרה תודה מראש

לרוב הפחתה במספר הסיגריות מובילה לחזרה לתפוס העישון הקבוע שנכתב מצפיפות הלקוטנים לניקוטין במח צריך להחליט על יום ובו להפסיק כליל לעשן אפשר להעזר בתחליפי ניקוטין או תרופות מרשם עי הדרכה של רופא או במסגרת סדנה להפסקת עישון ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק אתר www.refoua.co.il

15/09/2012 | 14:01 | מאת: יוס יוס

אני עישנתי 20 שנה. אני כל מה שמעשן - יכול כמו מעשנים רבים לכתוב ספר שרק מעשן מבין. לקחתי צאמפקס עם מרשם מהרופא שלי לא הצטרפתי לסדנא אני לא בנוי לזה. קניתי כדורים והקסם עובד תוך 20 יום מפחיתים כמות וחוסר חשק ההתמודדות לא קשה צריך טיפטיפה של כח רצון אחרי 29 יום הפסקתי לקחת כדורים מ

15/09/2012 | 14:07 | מאת: יוס יוס

לכדורים אין תופעות מיוחדות. חלומות - יותר זוכרים שמתעוררים. זה דווקא נחמד לכתוב באייפון מהר את החלום בכל שעה. בחילות - מינימליות קצת בבקר אפשר לחלוטין להכיל אותן. אני נסיין הפסקות עישון סידרתי. היום אני נקי. נקי=אפס סיגריות. אין שתיים אין אחד אם זה לא אפס ביום אחד קצת קורה משהו וחוזרים לקופסה. לא לעשן זה סבבה הריח של הבגדים ,חוש הריח, כסף שפתאום לא נעלם, נעים לדבר עם אנשים ולא חושדים מריח, פחות כביסות , פחות שינינית צריך להחזיק 20 יום ללא אף סיגריה 20 יום ומנצחים. בהצלחה

25/09/2012 | 19:53 | מאת: דליה

אל תקחי את הכדורים התופעות שלהם איומות אני הפסקתי לעשן לפני שלושה חודשים במשך חודשים לקחתי את הכדורים צמפיקס היו לי בחילות ובכל זאת המשכתי אבל עם הזמן הרגשתי עצבנות יתר חוסר ריכוז כועסת מכול דבר פשות נהפכתי לבן אדם בלתי נסבל ואני כימעת בתוחה שזה מהכדורים הפסקתי את הכדורים לא חזרתי לעשן ובכל זאת אני מרגישה את אותן תופעות ופה אני צריכה עזרה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?