MDD, לוטסטראל 200 מג ליממה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

13/09/2012 | 23:38 | מאת: משה

30-40 סיגריות אדומות ביממה. 43 שנה. בן 56. לא שותה אלכוהול. מפעם לפעם צינגל'ה. מיגרנות זה 4 שנים. ארטריטיס בכל מיפרקי הגוף. ריפלוקס נפתר עם אומפרה. היסטולוגיה ממאירה חד פעמית לפני 12 שנה. 2 הפסקות עישון הופסקו עקב השמנת יתר. המלצת מומחית בתחום MDD שללה זייבאן. יש הצעות? תודה ושנה טובה.

מדוע שללה זייבאן? מה עם צ'מפיקס ?

14/09/2012 | 14:30 | מאת: nav

אין ידיעה. אין ידיעה. אבל... התקיים חשש במהלך המפגשים להחמרת הלקות עקב הפסקת עישון. לכן המליצה לדחות ניסיון רציני עד לסיום הטיפול [כ 8 שנים, עד 2009]. הובן שזייבן עשוי להתנגש עם הלוסטראל. אז אתה מציע צ'מפיקס. מה עוד?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?