הפרעות שינה עקב הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

08/09/2012 | 19:32 | מאת: אמנון

לפני כשש שנים הפסקתי לעשן לתקופה של כשנה וחצי. לאורך כל שנה וחצי זו סבלתי מהפרעות שינה קשות. באופן קבוע, מידי לילה, התעוררתי לאחר שלוש עד חמש שעות שינה לכל היותר. ההתעוררות היתה מלאה ומיידית מבלי יכולת להרדם פעם נוספת. כאדם בריא אני מחוייב לשבע שמונה שעות שינה בלילה על מנת לשמור על רמת תפקוד תקינה תוך יכולת קבלת החלטות אחראית. במהלך תקופה זו חיי הפכו לבלתי נסבלים בשל מחסור חמור בשעות שינה. פעמים בודדות צרכתי כדורי שינה, אך גם להם השפעה רעה על התפקוד. מזה כחמש שנים חזרתי לעשן,במהלכם הפסקתי לעשן כשלוש פעמים, למשך מספר שבועות בכל פעם, אך לצערי, הפרעות השינה הקשות חזרו על עצמן וחזרתי במהרה לעישון ולשינה העמוקה והבריאה. אשמח, למחקר רפואי זה או אחר שפורסם בעיין תופעה זו וכמובן לפתרון אפשרי לתסמין זה, שאיננו כרוך בנטילת כדורי שינה. בתודה מראש, אמנון

ודאי שהפרעות בשינה הם תסמין גמילה מניקוטין ידוע והם אחת הסיבות שהמדע מציע כלים פרמקולוגים להקלה על תסמיני הגמילה בדמות תחליפי ניקוטיו ותרופות מרשם לגמילה מעישון ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה, רפואת משפחה, גמילה מעישון, רפואה טבעית עמוד פייסבוק: ד"ר מיכאל ויינפאס ( מוזמנים לעשות לייק ) אתר : www.refoua.co.il

09/09/2012 | 06:25 | מאת: אמנון

דוקטור ויינפאס,הנני להבהירף התסמין של הפרעות שינה לא היה מוגבל אצלי בימים או שבועות ספורים, אלא הוא נמשך לאורך שנה וחצי !!!! ומיד חדל עם חזרתי לעישון. אגב, לאחרונה שמעתי על ידיד משותף שסובל מזה שמונה (!!!!) שנים מהפרעות שינה - מאז הפסיק לעשן! דר', אשמח לתשובה מעשית או אחרת. תודה מראש

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?