הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

02/08/2012 | 09:14 | מאת: בלה

שלום רב. אובחנתי לפני חודשיים כחולת copd.הפסקתי לעשן לפני כחודש. אין לי תופעות של שיעול והוצאת ליחה שאופיינית בהפסקת עישון. שאלתי: האם יש קשר בין אי הוצאת הליחה מהגוף ובין המחלה? ואם לא, מה היא הסיבה שאיני מוציאה רעלים? בתודה מראש על תשובתך בלה

לא כל המספיקים לעשן חווים את אותו שיעול מפורסם אין בזה כדי להצביע על בעיה במחלת ה COPD הפסקת עישון הינו בכל מקרה הטיפול הראשוני והרצוי וזה שמפסיק ההדרדרות בתפקודי הריאות בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?