ניסיון מספר 2

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

09/07/2012 | 11:40 | מאת: איה

שלום ד"ר ויינפאס, אני בת 45, לפני כשנתיים הצלחתי להפסיק לעשן בעזרת צמפיקס (3 חודשים)+סדנה. הייתי מעשנת כבדה כ-30 שנה. לפני חצי שנה חזרתי לצערי הרב לעשן. אני רוצה להפסיק שוב בעזרת צמפיקס כי התרופה עזרה לי מאוד. האם אצטרך לשלם את המחיר המלא אם אני לא רוצה להשתתף בסדנה נוספת? הרי כבר הייתי בסדנה פעם אחת. והאם לדעתך כדאי לי הפעם לקחת את התרופה לחצי שנה? תודה!

איה קורה שנופלים אל יאוש ואני רואה שאת אכן לא מיואשת לא ממש רואה סיבה לא להשתמש בלי שכבר עזר לך בפעם הראשונה לגבי העניין המנהלי , ייתכן ותקלבי כמה חודשים מסבוסדרים בזכות הסדנה הקודמת כשהרופא נותן לך המרשם עליו למלא שזה במסגרת סדנה מאמין שיש סיכוי טוב , שגם תקבלי התרופה בסבסוד וגם לא תחוייבי בסדנה נוספת לא יודע איפה את גרה אבל לא אכפת לי לנסות כרופא כבמכבי להוציא לך האישור ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה , בוגר אונ ת"א רפואת משפחה, גמילה מעישון, תזונה טבעית ,צמחי מרפא, תוספי מזון דיקור אוזן לגמילה מעישון וירידה במשקל מרפאת מומחים, ביאליק 13, רמת גן תורים למבוטחי מכבי לשירותי רפואת משפחה : 036738090 או דרך אתר מכבי באינטרנט תורים לייעוץ פרטי : באתר www.refoua.co.il

09/07/2012 | 12:20 | מאת: איה

ובאמת לא מיואשת. קצת מאוכזבת מעצמי אבל מאוד רוצה להפסיק שוב. תודה על מילות העידוד!

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?