כמה זמן יכול להמשך דיכאון בינוני אחרי הפסקת עישון?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/06/2012 | 19:37 | מאת: רינת

לד"ר וינפאס שלום נגמלתי מסגריות במרץ השנה. אני נעזרת בנקוטינל, באומגה 3 וכל מה שאני יודעת שיכול לעזור במצב של דיכאון. אני מנסה ככל האפשר להימנע מתרופות פסיכיאטריות. אין לי רצון לעשן, אבל הדיכאון (קל- בינוני)פוגע בהרבה תחומים בחיי. לפי הידוע לך כמה זמן יכול להמשך הדיכאון? האם יכול להיות "שהתלבש" עלי דיכאון שלא קשור לגמילה? בתודה מראש, רינת

הדיכאון שקשור לתסמיני הגמילה אמור לעבור תוך כחודש אך שכיחות הדיכאון באוכלוסיה די גבוהה ויכול להיות שהפסקת העישון תרמה לזה עוד קצת אם אינך מעוניין בתרופות רגילות אתה יכול לנסות תרופה טבעית בשם רמוטיב שהיא נוגדת דיכאון והיא כולה צמחית www.refoua.co.il

24/06/2012 | 20:09 | מאת: רינת

שלום ד"ר ויינפאס תודה על תשובתך. ניסיתי לקחת רמוטיב 500מ"ג ולא הרגשתי שינוי. אנסה שנית את התרופה. שתי שאלות: האם לקחת אותה לפני השינה?(היא גרמה לעייפות) תוך כמה זמן/ימים היא אמורה להשפיע? בתודה מראש, רינת

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?