ואחרי הגמילה?

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

11/02/2012 | 21:10 | מאת: ג'ו נרקוטי

עישנתי הרבה שנים ולפני 10 שנים הפסקתי טוטלית. כיצד ניתן, אקטיבית, לרפא או לשפר את הנזקים שכבר נגרמו? מאכלים? אורח חיים? תודה רבה ג'ו

ריבוי ירקות ירוקים, לימון, המנעות מאוכל מתועש ומעובד המנעות מסוכרת לבן וחיטה מלאה פעילות גופנית שמחה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

13/02/2012 | 20:29 | מאת: ג'ו נרקוטי

האם הכוונה להימנע מסוכר לבן ולהרבות או להשתמש בחיטה מלאה? מכל מקום, תודה לתשובתך!

13/02/2012 | 01:04 | מאת: מישהו

וקובעים שאנשים שעושים ספורט בריאים יותר וחיים יותר מאלו שלא עושים ספורט. התוצאות הם בכל הקטגוריות, הן בקרב אנשים בריאים, הן בקרב כאלו שסובלים ממחלות. לפני שהפסקתי לעשן, היה לי דופק מנוחה של 85. כיום, לאחר כמעט שנה וחצי שאני רץ, דופק המנוחה שלי עומד על 52. בקיצור, תתחיל לרוץ!

16/02/2012 | 15:43 | מאת: אביבה

פעילות גופנית חשובה, זה נכון. אבל כזו שכרוכה במאמץ סביר. ספורט תחרותי שהוא מאמץ במיוחד לא ממש תורם לבריאות. לא יותר מדי מאמצת, כלומר - ריצה מרובה יכולה להזיק לברכיים. כדאי לקחת את זה בחשבון

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?