נכשלת שוב ושוב

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

01/01/2012 | 22:56 | מאת: מנסה

על אף שאני שונאת לעשן ואת כל הכרוך בכך, אני מוצאת את עצמי חוזרת לזה שוב ושוב לאחר גמילות שקלות לי מאד. ההפסקה הארוכה ביותר ארכה חצי שנה. נעזרת במדבקות, כי בגלל מניה דיפרסיה נאסרו עלי התרופות. מה אפשר לעשות כדי להתמיד? אני באמת ששונאת את הטעם, הריח, הכסף המבוזבז וכולי.

את מזכירה את דברי הסופר מארק טווין שאמר שלהיגמל מעישון זה הדבר הקל ביותר שיש, הוא כבר עשה זאת מיליוני פעמים אולי הצטרופות לסדנה ? אולי דיקור אוזן ? אולי קאוצ'ר אולי חבר/ה שלא מעשן גם לשיחות תמיכה הדדית אין ממש תשובה מדעית לעניין ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?