זיבן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/12/2011 | 08:45 | מאת: יפית

שלום רב, התחלתי טיפול בזיבן לפני 7 ימים, אתמול היה היום הראשון בו ירד לי החשק לעשן ועישנתי חצי מכמות הסיגריות אותה אני רגילה לעשן. משלשום בערב אני חשה מדי פעם זרמים במקומות שונים בגוף(כמו זרם חשמלי מאוד קטן ולא מכאיב) האם זו סיבה להפסיק את הטיפול? תופעות נוספות שחשתי - נדודי שינה, כאבים קלים בשרירי הירכיים(כמו שריר שנתפס מעט אחרי מאמץ פיזי). סה"כ התופעות אינן נוראיות אך אני כל הזמן מוטרדת האם התופעות יכולות להיות מסוכנות. איני רוצה להפסיק את הגמילה. לתשובתך אודה.

התופעות אינן מסוכנות אלא לא נוחות בעיית השינה יכולה להיפתר אם תקחי התרופה השניה לא מאוחר מ 16 לשיקולך מה יהיה לך קשה יותר התופעות לוואי או תסמיני הגמילה ללא עזרה תרופתית ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?