הפסקת עישון - עצירות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

26/12/2011 | 12:15 | מאת: משה

שלום, אני מעשן כ10 שנים , ממוצע של 15 סיגריות ביום. אני מתחיל טיפול בצ'פיקס בימים הקרובים. הבעיה שלי היא שללא סיגריה בבוקר אני לא מצליח לצאת לשירותים. מה ניתן לעשות כדי להתגבר על הבעיה במהלך תקופת הגמילה וכן אח"כ.? תודה מראש על התשובה

להרבות בשתיית מים על הבוקר פעילות גופנית ריבוי סיבים תזונותיים בתפריט - פירות ירקות דגנים מלאים אפשר גם לקנות תוספת סיבים כמו בנפייבר או נורמלקס ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?