צמפקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

23/12/2011 | 17:51 | מאת: אורלי

לקחתי כמעט חודשיים ברצף צמפקס והפסקתי ליטול את הכדורים, אני מרגישה חוסר שינה מעט עצבנות ורצון עז לעשן. האם אני יכולה להמשיל ליטול את הכדורים לאחר הפסקה ארוכה של נטילה, והאם זה ישפיע כמו קודם??

כן ישפיע בהצלחה אם מאוד קשה לך להרדם, נסי שהכדור השני יהיה רחוק מזמן השינה או אפילו אם אין ברירה ותרי עליו לגמריי ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?