סבל רב כתוצאה מאפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

05/11/2011 | 20:10 | מאת: דן כרמי

שלום! אני הפסקתי לעשן אחרי מעל 40 שנים של עישון רציף. עשיתי זאת רק באמצעות כוח רצון והבנה של נזקי עישון. היום אני בן 53. מערכת הדם שלי "השתגעה" יש לי כאבים ("עקיצות וזרמים חשמליים") בכל הגוף, חולשה ברגליים, ידיים "נתפסות" מדי פעם ומתקשות לתפקד לפעמים יש "חוסר תחושה" בגפיים. לא יודע מי יכול לעזור לי...

התופעות שציינת אינן אופייניות מציע לעבור בירור רלוונטי מול רופא משפחה אני משוכנע שיש מה לעשות כדי לעזור לך ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?