איך להפסיק לעשן

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

25/10/2011 | 03:06 | מאת: לנה

היי שלום אני מעשנת כבר כ 5 שנים .. צעירה. ורציתי לדעת איך אפשר להפסיק לעשן מבלי ללכת לסדנאות ...? איזה כדורים אפשר לשתות האם זה במרשם רופא ומה הכי מומלץ? תודה מראש.

הכדורים הם מגיל 18 ומעלה הכדורים ניתנים לרכישה דרך מרשם אצל רופא ישנם 2 כדורים רלוונטים צמפיקס וזייבאן ויש אפשרות להיגמל עי מדבקות ניקוטין וגומי לעיסה של ניקוטין ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?