אני נמצא בסדנא פרטנית לגמילה דרך הקופה, אני לוקח

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

17/10/2011 | 23:52 | מאת: אורן

צ'מפקיס, ויש לי פריחה מציקה ברוב שטח הגוף...אין עם מי לדבר רק אחרי החג, גם רופא משפחה. מה עלי לעשות?

נשמע שמדובר בתגובה אלרגית ואם כך יש לשקול הפסקת התרופה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

18/10/2011 | 00:25 | מאת: אורן

20/10/2011 | 14:42 | מאת: אלי

אני לא רופא, אבל במקומך הייתי מפסיק עם התרופה (ד"א, הסיבה שהסטרטר-קיט מתחיל ב0.5 מ"ג, פעם ביום, זה לבדוק איך אתה מגיב לתרופה). אני נוטל צ'מפיקס כבר שבועיים וחצי וסובל מכאבי-ראש וסחרורות, אבל ממשיך כי היא עוזרת לי להפסקה. בקשר אליך - תפסיק מיד ותשקול נטילת זייבן במקום.

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?