ocd טורט וחרדות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

12/10/2011 | 00:15 | מאת: איתי

שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי יש לי היסטוריה של טורט וocd וחרדות כך שאני רוצה לדעת אם זה לא מסוכן להתחיל צמפיקס. יצא לי לשמוע לא מעט את עניין הבעיתיות המסוכנת עם שילובים אילו והטרופה , אך מודע לכך שגם אם לא אנסה לא אדע אשמח מאוד לקבל את הדעה שלך על עניין זה.!!

האבחנות שציינת אינם התווית נגד לתרופה זו בייחד עם זאת כדאי להיות במעקב פסיכיאטר מטפל בעת הטיפול בהצלחה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?