ציפרלקס - וצ'מפיקס

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

10/10/2011 | 11:49 | מאת: אסתי

שלום , יש לי שאלה שמאד מטרידה אותי הייתי אצלכם בסדנא בראשון לציון להפסקת עישון כאשר שאלתי את הפסיכיאטר שלי אם אפשרי שאקח את הצ'מםיקס יחד עם צירלקס נאמר לי על ידו שאין בעיה בסדנא שאלתי את המדריכה והיא אמרה שאין בעיה הסדנא לא נחלה אצלי הצלחה רבה ולאחר שבועיים של לקיחת הצמפיקס ותופעות הלוואי שחוויתי הקאות ובחילות לאחר מחלת ברונכית שעברתי בשבועיים האחרונים החלטתי לנסות שוב את הסדנא ואז הרופא אמרה לי שיש בעיה לקחת ציפרלקס וצמפיקס יחד יצאתי מבולבלת מאד וכעת אין לי תשובה הגיונית למי להאמין אני מתוסכלת ומעוניינת להתחיל שוב לקחת את הצמפיקס האם ניתן ? מישהו יכול להגיד לי אם כן או לא אתן לך מעט רקע רפואי אני מקבלת בנוסף גם הטרוקסין 150מ"ג בשל כריתה מלאה של בלוטת התריס אנא עזור לי לקבל תשובה בבקשה זה מאד חשוב לי תודה רבה רבה

המנחים בסדנה אמרו לך שיכולה ליטול צמפיקס הפסיכיאטר אמר שיכולה אני אומר שיכולה ( מומחה לרפואת משפחה ולגמילה מעישון ) אז רופא אחד אמר לך שלא מבין שזה רופא שלא עוסק בנושא אין סיבה שזה יצור בלבול רוב רופאי המשפחה לא מבינים מספיק על גמילה מעישון כולל תרופות אני וחבריי לתחום מקימים השתלמויות עבורם בתקווה לשנות זאת הרבה הצלחה

10/10/2011 | 12:21 | מאת: אסתי

ד"ר ויינפאס אני מאד מאד מודה לך על המענה המהיר כל הכבוד והמידע עזר לי להוריד מעט מהלחץ

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?