הפסקת עישון בהיפנוזה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

24/09/2011 | 20:50 | מאת: עינת

שלום רב! בעלי חייב להפסיק לעשן באופן דחוף ביותר (מבחינה בריאותית) ולא מצליח, אציין שניסינו כבר את שיטת אברמסון ושנה שעברה היה בקבוצת תמיכה של מכבי אך עדיין ממשיך לעשן מעל 2 קופסאות ביום. רציתי לדעת אם דרך מכבי אפשר לעשות הפסקת עישון בהיפנוזה זה נראה לי ממש המוצא האחרון. בתודה מראש ושבוע טוב

כיוון שהטיפול לא הוכח כעוזר במחקרים הוא אינו חלק מהשירות שהקופה נותנת ד"ר ויינפאס www.refoua.co.il

02/10/2011 | 14:36 | מאת: מרים כהן

אני לפני ניתוח ,אני סובלת מאסתמה וכן copd אני מעשנת בערך לקופסא ליום הריאות לא הכי בריאות ,רוצה להגמל סופית מעישון . דרך היפנוזה , או משהו טוב יותר

בבקשה חשוב שתגמלי אם את מעוניינת דרך היפנוזה - איני עוסק בכך - יכולה לבדוק ברשת אם מעוניינת דרכי - פרטים ב www.refoua.co.il ישנם גם סדנאות טובות בקופות החולים השונות ד"ר מיכאל ויינפאס

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?