הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

03/09/2011 | 20:25 | מאת: אתי

שלום אני בת 31,הפסקתי לעשן לפני חצי שנה,הייתי מעשנת כמה סיגריות בודדות ליום,והיו ימים שלא רציתי בהם בכלל.בעיקר באירועים,או ביקור אצל חברים,אבל בעבודה או בבית היה לי כלל לא לעשן ואפילו צורך לא היה.עברתי ניקוי גוף במשך שלושה חודשיים אצל נטורופט כמובן אוכל בריא וללא סיגריות ושילוב של ספורט,אותו ניקוי בהחלט נתן קפיצה להתמודד ולהרגיל את הגוף לא לצרוך בכלל סיגרייה,בזמן האחרון אני מכריחה את עצמי לראות סרטונים מזעזעים בנושאי סיגריות,וגם הריח שזה משאיר בשיער ובבגדים די מגעיל,אבל כמו כל מי שמפסיק לעשן בא הדיכאון,והחוסר רצון או שמחה לעשות דברים כשהיינו עושים בעבר.השאלה שלי היא האם דיכאון בריא לגוף?שכן שמחה מביאה בריאות?

אכן השמחה היא חשובה ואנו אף מצווים עליה, ונענש על אי קיומה עם ישראל כמוזכר בפסוק : " תחת אשר לא עבדת את השם בשמחה " הפסיקת העישון אמורה לגרום לך לשמחה רבה על ההשיגים הבריאותיים העכשווים והעתידיים על השיחורר מעבדות עלייך להקנות לעצמך הלך רוח חדש חשיבה חדשה על הנושא את ברת המזל המעשנים - אין להתקנא בהם אלא עליהם לקנא בך על יכולתך להחזיר לעצמך את בריאותך בייחד עם זאת אם סובלת מדיכאון, כדאי לדבר על זה עם הרופא שלך, ולשקול גם טיפול אפילו טבעי כגון רמוטיב לדוגמה ד"ר מיכאל ויינפאס , רופא מומחה, גמילה מעישון, ירידה במשקל, רפואת משפחה, דיקור אוזן לירידה במשקל וגמילה מניקוטין www.refoua.co.il

04/09/2011 | 11:47 | מאת: אתי

בהחלט ישנו עידוד בתשובתך,וגם יש בדיחה שאומרת מי שבריא ימות בריא ומי שחולה ימות חולה

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?