גמילה ועצירות

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

09/08/2011 | 21:20 | מאת: בדרך

שלום רב, הפסקתי לעשן לפני יותר מ-3 שבועות (סדנא וצ'מפקיס) כמעט מההתחלה הוספתי סיבים (בינפיבר) לתזונה, משתדלת לאכול דגנים מלאים ושותה המוןןןן!!!! למרות האמור לעיל מתקשה מאוד ביציאות (אם בכלל) אחת לכמה ימים נזקקת לטיפות (יוניבסקלס) נושא זה מקשה עלי מאוד ונראה כי הוא לא הולך ומשתפר (ניסיתי גם להוסיף אקטיביה ולשתות מיץ שזיפים) הנושא די מיאש אותי מאחר ואני מרגישה לא טוב, כבדה ועייפה, וסובלת מכאבי בטן נוראיים. האם יש לך איזושהי עצה לתת לי? האם ככה זה יהיה תמיד? לעזרתך אודה...

נראה שעשית צעדים חיוביים בעניין הייתי מוסיף פעילות גופנית, להרבות בפירות וירקות ללא ספק זה ילך ויסתדר זה לא יהיה ככה לתמיד ד"ר ויינפאס גמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?