הפסקת עישון

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

19/07/2011 | 18:01 | מאת: גילה

הי ביולי 2007 הפסקתי לעשן, שנה שעברה עברתי משבר לא קטן וברגע חולשה לקחתי סיגריה, ומאז אני לא מצליחה להפסיק, אמנם לא מעשנת כמו בעבר, אך עדיין מעשנת, האם יש לך עיצה עבורי? תודה גילה

העצה עבורך דומה לעצה לכל מעשן שמעוניין להפסיק לעשן ההכי יעיל הוא שילוב של סדנה וטיפול פרמוקלוגי יכולה גם דרך רופא המשפחה שייעץ לך + תכשירי ניקוטין שלא דורשים סדנה לסבסוד בדומה לתרופות שכן זה שכבר נגמלת וחזרת זה אומר שהמח שלך כבר עבר פעם תהליך גמילה מהתמכרות מה שאומר שמסלולי השינויי במוחך כבר מוכנים מה שיקל עלייך להצליח הרבה הצלחה www.refoua.co.il

22/07/2011 | 15:16 | מאת: עו"ס בכיר יצחק צאלון

גילה ציינת שהפסקת לעשן שנה ועברת משבר לא קטן ברגע של חולשה חזרת לעשן .התופעה הזו מאוד אופינית למעשנים אולם באם הפסקת לעשן בכחות עצמך הדבר בהחלט מראה שאת אישה בעלת כוחות ושליטה עצמית .הצעתי שחזרי את ההצלחה שוב אני בטוח שתצליחי . במידה ותרגישי קשיים אשמח לעזור לך כמובן ללא תשלום . מאמן גמילה מעישון בשליטה עצמית האתר שלי www.tseilon.net.il cvmkjv

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?