שוב אני!!!

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

30/06/2011 | 20:06 | מאת: גדי

ד.נ., פניתי אלייך פעמיים בקשר למדבקות ניקוטין, ואני מאד מעריך את עצותייך. האמת היא שלפני שבועיים עברתי למדבקות ניקוטינל 10 וגם הם עשו לי בחילה וסחרחורות. החלטתי להפסיק הטיפול ולהיגמל מהעישון בדרך רצון לבד. אני עכשיו 10 ימים בלי סיגריות ומאד גאה בעצמי. היום התחלתי להרגיש מעט לחץ בחזה ורציתי לדעת אם זה נורמלי. שוב, ברצוני להודות לך המון, כי בלעדייך לא הייתי מגיע למצב שבו אני היום. המון תודה גדי

תודה כדי לענות לך צריך לדעת את גילך, מחלות רקע, תרופות שלוקח, אופי הכאב בבית חזה, מה מחיר אותו ומה מקל עליו ?

30/06/2011 | 21:39 | מאת: גדי

אני בן 40, סובל מסכיזופרניה, לוקח זיפרקסה (30מ"ג), הלידול (15מ"ג), דקינט (3X1), אסיבל (15מ"ג), קלונקס (2X0.5מ"ג) ובונדורמין. הלחץ בבית החזה אינו תמידי אלא בא רק לעתים לא תכופות. צעדה רגלית של 2ק"מ עוזרת וגם אויר צח. שוב המון תודה גדי

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?