זייבן ווייפקס XR

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

29/06/2011 | 10:43 | מאת: אנונימי

שלום, אני לוקחת באופן קבוע כבר כמה שנים וייפקס XR 75 מ"ג. אני מעוניינת להפסיק לעשן וידיד שלי שהינו פסיכיאטר המליץ לי ליטול seroquel 150 mg הידוע גם בשם זייבן. מה קורה אם אני נוטלת את הוייפקס ? אני מניחה שמכוון שמדובר בשתי תרופות נוגדות דיכאון במקור, אין ליטול אותן ביחד. האם עלי לרדת בהדרגה מהוויפקס ורק לאחר תקופת מה של ניקוי להתחיל עם הסרוקל ? לתשובתך אודה ירדן

הזייבאן הינה תרופה טובה עם יתרונות רבים אך דווקא המקרה שלך הוא מקרה פחות מתאים כי את מאוזנת הייטב עם תרופה טובה נוגדת דיכאון שאסורה בייחד עם זייבאן האם כדאי לסכן את האיזון בו את נמצאת? הייתי נותן לך דווקא צ'מפיקס ומשאיר אותך על הויאפקס, זה צירוף מותר (ואין לי שום מניות בחברת פייזר שמייצרת את הצמפיקס ) זו עצתי לא אוהב לגעת בחולים כבר מואזנים.... אלא אם כן את לא באמת מאוזנת עם התרופה ד"ר מיכאל ויינפאס רופא מומחה רפואת משפחה וגמילה מעישון www.refoua.co.il

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?